Gyakran Ismételt Kérdések

A telefonszámok adatbázisát ki hozza létre? Mi garantálja a hitelességet?

A telefonszámok adatbázisát a felhasználók hozzák létre, és az értékelést is ők készítik el.
A felhasználók névtelenül értékelik a telefonszámokat, ezért a hitelességet nem lehet teljes körűen garantálni. Előfordulhat, hogy az igazságot nem fedő értékelések és megjegyzések is felkerülnek a keresett telefonszám lapjára. Mindezek miatt fenntartjuk magunknak a jogot, hogy az értékeléseket és megjegyzéseket töröljük vagy blokkoljuk.

Ki felel a hozzászólások tartalmáért?

A hozzászólások tartalmáért a hozzászólást feltöltő felhasználó felel. Az üzemeltető akkor köteles eltávolítani a hozzászólást, ha annak jogsértő tartalmára bejelentés érkezik.

Ki ellenőrzi a fórum bejegyzéseit?

A telefonszámokhoz csatolt hozzászólásokat a rendszergazda rendszeresen ellenőrzi. A bejelentett és gyanús hozzászólásokat 1 munkanapon belül ellenőrizzük és azonnal intézkedünk.

Mit jelent a keresett számnál a "megjelenítve" adat?

A keresett számhoz kapcsolódó lap látogatási számát jelenti. Egy készülékből naponta egy látogatást számolunk és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a látogatások számát robotok (keresők) ne növeljék, így a keresett telefonszám a tényleges megjelenítések és látogatók számát tükrözi.

Hogyan tudok sértő vagy nem megfelelő tartalmú hozzászólást bejelenteni?

Ha a hozzászólásban durva, sértő vagy a tényeket elferdítő információk találhatók, akkor erről kérjük tájékoztasson bennünket a mobiltudakozo.hu@gmail.com címen.
Amennyiben szembetűnő az adott hozzászólás hazug vagy becsületsértő mivolta, azt azonnal töröljük. Egyéb esetekben kérjük tegyen feljelentést ismeretlen elkövető ellen a rendőrségnél. Jelen weboldal üzemeltetője mindent megtesz a jogsértés felderítéséhez és együttműködik a nyomozó hatóságokkal. Rendőségi megkeresésre vagy bírósági határozat esetén a jogsértő hozzászólást azonnal töröljük.

Miért tűnt el vagy módosult a hozzászólásom?

A hozzászólásokat az alábbi okok miatt módosítjuk vagy töröljük:
- bejelentés érkezett, hogy a hozzászólás jogsértő;
- információt kapunk, hogy a hozzászólás durva vagy sértő;
- a rendőrségtől kérelmet kapunk a hozzászólás törlésére;
- bírósági határozat kötelez a hozzászólás törlésére.

Miért fordulhat elő, hogy a hozzászólás törlésre került, azonban a Google kereső mégis megtalálja?

A Google és egyéb keresők saját memóriával rendelkeznek, így előfordulhat, hogy nem mindig a tényleges honlapokat jelenítik meg, időbe telik amíg a kereső újraindexeli a webtartalmat és a tényleges honlapot jeleníti meg. Az újraindexelési időtartam akár több hónapig is eltarthat.

A hozzászóló adatait vagy IP címét átadják nekem?

A hozzászólások feltöltése nem igényel regisztrációt. A hozzászólásokat a felhasználók névtelenül tölthetik fel. A felhasználó IP címét nem tároljuk.