Általános Szerződési Feltételek

A mobiltudakozo.hu weboldal látogatója minden esetben köteles betartani jelen Általános Szerződési Feltételeket. Az Általános Szerződései Feltételek be nem tartása esetén a honlapot azonnal el kell hagynia.

- Jelen weboldal látogatója kijelenti, hogy hozzászólásaival a többi felhasználót nem buzdítja bűncselekmények végrehajtására, megjegyzéseivel nem sért sért vagy támad, továbbá nem vét a hatályos jogszabályok illetve a közerkölcs ellen.

- Jelen honlapot tilos automatizált robotokhoz kapcsolni, tilos a honlapról származó adatokat gyűjteni, kereséshez felhasználni továbbá elmenteni.

- Harmadik fél a honlapon található szövegeket és oldalrészleteket nem másolhatja le.

- A honlap látogatója nem használhatja fel saját céljaira a rendszer hibáit, ilyeneket nem kereshet és nem élhet vissza a honlap tartalmával.

- Tilos a weboldalt marketing célokra, továbbá tilos konkurenciaharc céljaira használni.

- A hozzászólások kizárólag a hozzászólások szerzőinek szellemi tulajdonát képezik, amelyek tartalmáért illetve formájáért a honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal.

- A honlap üzemeltetője fenntartja magának a jogot jelen feltételek szabad megváltoztatására.

A hozzászólások minőségét javító intézkedések

A telefonszámokhoz csatolt hozzászólásokat a rendszergazda ellenőrzi, akinek joga van a hozzászólást törölni vagy módosítani, amennyiben:

- a hozzászólás ismétlődik,

- az egyéb látogatók számára a hozzászólásnak nincs értelme (pl. "aaa", 123, … és hasonló üzenetek),

- gyanús honlapra vezető linket tartalmaz,

- durva kifejezéseket tartalmaz.

Nem megfelelő hozzászólások bejelentése

Amennyiben a weboldalon szerepel az Ön telefonszáma és a hozzászólás nem megfelelő vagy hamis információt tartalmaz, akkor kérjük forduljon hozzánk a mobiltudakozo.hu@gmail.com email címen. A nem megfelelő vagy hamis információk törlésére vonatkozó kérelemnek haladéktalanul eleget teszünk.